DF Vogošća: Plakate možete rušiti, ali Demokratsku frontu ne!

Od svog osnivanja do danas Općinska organizacija Demokratske fronte Vogošća poznata je po svom fer i korektnom političkom djelovanju. Kroz svoje sedmogodišnje političko egzistiranje u općini Vogošća članice i članovi Demokratske fronte, zajedno sa izabranim zvaničnicima, držali su do stranačkog i vlastitog digniteta i promovisali isključivo program i rad Demokratske fronte, te zastupali interese i probleme naših sugrađanki i sugrađana kroz aktivan rad na terenu i rad Kluba vijećnika Demokratske fronte u Općinskom vijeću, sa jednim jedinim ciljem: stvaranja bolje i ugodnije životne sredine za sve nas koji živimo u ovoj lokalnoj zajednici.

Oštro osuđujemo svaki vid vandalizma i političkog nasilja, kao što je skidanje plakata kandidata koalicije Demokratska fronta i Građanski savez na ovogodišnjim Lokalnim izborima u pojedinim mjesnim područjima, te pozivamo sve političke subjekte na fer i korektnu političku borbu, argumentima, kvalitetom i programom, kakvu i sami vodimo. Onima koji su prisegnuli za ovakvim aktivnostima želimo poručiti da rad, čestitost, kvalitet i poštenje naših kandidata i nape Općinske organizacije ne mogu dosegnuti ovim niskim radnjama, niti ih srušiti.

Kako kroz redovne tako i kroz predizborne aktivnosti nikada se nismo bavili drugima, već isključivo promocijom svog rada, stoga pozivamo i druge da urade isto!

DF Vogošća: Plakate možete rušiti, ali Demokratsku frontu ne!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Scroll to top