+387 33 200 222                                                                           Radićeva 8.,

71.000 Sarajevo                                                                      ks@fronta.ba

Vratimo Općini Stari Grad sjaj!

Poštovane građanke i građani, proteklih dana proveli smo u našim mahalama, na našim trgovima, slušajući vaše probleme, a neke smo uspjeli i riješiti: primjer ulice Hamida Svrze gdje je napokon na insistiranje i zalaganje kandidata za načelnika Ahmeda Handžića riješen dugogodišnji problem. Nama rad za građane nije samo predizborno vrijeme, nama je rad za dobrobit zajednice posao 365 dana u godini.

U predizbornu kampanju nismo željeli ulaziti sa populističkim obećanjima, ali smo odlučili dati vam riječ – Borit ćemo se za svakog građanina općine Stari Grad! Svaka mahala, svaki dio općine Stari Grad zaslužuje ravnomjeran razvoj. Građani padinski područja ne smiju biti građani drugog reda, a jezgro grada ne smije biti predmet za potkusurivanje privatnih interesa, već privredna grana koja će razvijati općinu Stari Grad. Slušali smo vaše probleme i dajemo riječ da ih nećemo zaboraviti!

Zahvaljujemo vam što ste u predizbornom mjesecu odvojili vrijeme da nas upoznate i da spoznamo naše probleme, jer su svi problemi u Starog Gradu zajednički, ne samo vaši. Mi smo vaš glas i mi odgovaramo isključivo vama.

15.11. uz Vašu podršku vratit ćemo sjaj Starom Gradu!

Sa Vama i Vašom podrškom Stari Grad pobjeđuje !

Vratimo Općini Stari Grad sjaj!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Scroll to top