DF Centar: Borit ćemo se za sva prava svakog građanina Općine Centar

Poštovane građanke i građani, i ovim putem vam predstavljamo jedinu ljevičarsku koaliciju DF-GS. Mi predstavljamo multinacionalnu listu kakva je i Općina Centar. Naša lista za vijećnike je spoj mladosti i iskustva, isprepletena od državnika, mladih i uspješnih ljudi, poduzetnika, sportista..

U predizbornu kampanju nismo ušli sa praznim obećanjima o čudima, ali smo vam dali riječ – borit ćemo se za prava svakog građanina Općine Centar, za svaki uloženi novac da dobijete vrijednost koja će život učiniti ugodnijim, da ćemo svaku šansu i mogućnosti iskoristiti za vaše dobro i vaše bolje. Jer naš cilj nije da se bavimo isključivo napadačkom politikom, mi želimo da se bavimo podjednako i svim šansama i prijetnjama – da šanse iskoristimo za vas, a prijetnje da prepoznamo i stopiramo. Radeći i boreći se za našu lokalnu zajednicu, stvaramo najljepšu buducnost za generacije koje dolaze.

DF i GS kao političke stranke čvrsto i beskompromisno zastupaju svoja ideološka opredjeljenja. Stabilna i demokratska BiH i kao društvo i kao država prioritet su našeg političkog djelovanja. Građanska država BiH je naš cilj. Država punih ljudskih prava i sloboda na svakom pedlju njene teritorije.

Na tim osnovama DF-GS će uvijek praviti koaliciju sa državom BiH, a za učešće u vlastima tražiti one partnere koji prihvataju naša opredjeljenja i naše ciljeve.

15.11. uz vašu podršku, Centar pobjeđuje.

DF Centar: Borit ćemo se za sva prava svakog građanina Općine Centar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Scroll to top