+387 33 200 222                                                                           Radićeva 8.,

71.000 Sarajevo                                                                      ks@fronta.ba

DF Centar: Borit ćemo se za sva prava svakog građanina Općine Centar

Poštovane građanke i građani, i ovim putem vam predstavljamo jedinu ljevičarsku koaliciju DF-GS. Mi predstavljamo multinacionalnu listu kakva je i Općina Centar. Naša lista za vijećnike je spoj mladosti i iskustva, isprepletena od državnika, mladih i uspješnih ljudi, poduzetnika, sportista..

U predizbornu kampanju nismo ušli sa praznim obećanjima o čudima, ali smo vam dali riječ – borit ćemo se za prava svakog građanina Općine Centar, za svaki uloženi novac da dobijete vrijednost koja će život učiniti ugodnijim, da ćemo svaku šansu i mogućnosti iskoristiti za vaše dobro i vaše bolje. Jer naš cilj nije da se bavimo isključivo napadačkom politikom, mi želimo da se bavimo podjednako i svim šansama i prijetnjama – da šanse iskoristimo za vas, a prijetnje da prepoznamo i stopiramo. Radeći i boreći se za našu lokalnu zajednicu, stvaramo najljepšu buducnost za generacije koje dolaze.

DF i GS kao političke stranke čvrsto i beskompromisno zastupaju svoja ideološka opredjeljenja. Stabilna i demokratska BiH i kao društvo i kao država prioritet su našeg političkog djelovanja. Građanska država BiH je naš cilj. Država punih ljudskih prava i sloboda na svakom pedlju njene teritorije.

Na tim osnovama DF-GS će uvijek praviti koaliciju sa državom BiH, a za učešće u vlastima tražiti one partnere koji prihvataju naša opredjeljenja i naše ciljeve.

15.11. uz vašu podršku, Centar pobjeđuje.

DF Centar: Borit ćemo se za sva prava svakog građanina Općine Centar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Scroll to top