Kriminal je ponovo udario!

Ubistvo policajca Adisa Šehovića i ranjavanje njegovog kolege Davora Vujnovića dok su izvršavali svoju profesionalnu družnost – zaštite građana i njihove imovine, dokaz je da se kriminal i kriminalci više ne plaše niti zakona niti onih koji ga sprovode, s obzirom na to da im je represivni sistem u Bosni i Hercegovini poslao takav signal.

Pozivamo sve strukture sigurnosti da učine maksimalni napor u privođenju i sankcionisanju počinilaca ovog užasnog zločina. Svi zajedno, moramo poslati poruku kriminalnim krugovima da se zločin i kriminal ne isplate, a učiniti maksimalni napor da represivnom aparatu damo ovlaštenja kojom će se jednostavnije i lakše obračunati sa kriminalom u Kantonu Sarajevo!

Kantonalni odbor Demokratske fronte izražava najdublje saučešće porodici ubijenog policajca i nadu u brzi oporavak njegovog ranjenog kolege.

Policajci su bili stub odbrane ovog grada u vrijeme opsade, i ostali stub odbrane građana u miru, ti hrabri ljudi koji svakodnevno rizikuju svoje živote kako bismo mi bili sigurniji trebaju našu društvenu, ljudsku i svaku drugu podršku!

Kriminal je ponovo udario!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Scroll to top