+387 33 200 222                                                                           Radićeva 8.,

71.000 Sarajevo                                                                      ks@fronta.ba

Održana sjednica KO DF SA

Sinoć je u prostorijama Centrale Demokratske fronte u Sarajevu održana proširena sjednica Kantonalnog odbora Demokratske fronte Sarajevo na kojoj su, pored članova i članica KO, prisustvovali predsjednici OO, članovi i članice Glavnog odbora, te Predsjedništva stranke.

Na sjednici je KO dao punu podršku vijećnicama Demokratske fronte u Općinskom vijeću Hadžići, koje su već duži period žrtve bahatosti i silejdžijske politike općinskog načelnika Hamde Ejubovića.

Među ostalim temama KO je raspravljao o trenutnoj političkoj situaciji i poziciji Demokratske fronte u njoj, ali i budućim koracima prema Općim izborima 2018. godine, prevashodno razmatrajući način nastupanja ljevice na svim nivoima vlasti koje obuhvata Kanton Sarajevo. U razmjenu mišljenja uključili su se, osim članova i članica Kantonalnog odbora, predsjednici Oopćinskih odbora, kao i GO. Važno je napomenuti da je Kantonalni odbor DF-a zatražio i uvažio mišljenje članstva iz Općinskih odbora po ovom pitanju, iz čega su proistakli kvalitetni i sveobihvatni zaključci koje je donio Kantonalni odbor.

Kao i dosada Kantonalni odbor Demokratske fronte i Demokratska fronta u cjelini nastavljaju svoje djelovanje i odlučnu borbu za promjenu stanja u državi za sve njene građanke i građanima.

 

 

 

 

 

Održana sjednica KO DF SA

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Scroll to top