+387 33 200 222                                                                           Radićeva 8.,

71.000 Sarajevo                                                                      ks@fronta.ba

Formirana sva Mjesna povjereništva u OO DF Vogošća

Općinsko povjereništvo Demokratske fronte Vogošća u skladu sa planom aktivnosti, dana 28.06.2017. godine održalo je poslednju radnu sjednicu Povjereništva na kojoj je formirana Mjesna organizacija Semizovac, na čijem čelu se od danas nalazi uvažena aktivistica Demokratske fronte Seka Husejnović.

Općinsko povjereništvo Demokratske fronte Vogošća imenovalo je povjerenike/ce u svim mjesnim organizacijama koje su spremne još danas za sprovođenje unutarstranačih izbora.
Prilikom formiranja spomenute Mjesne organizacije, ali prilikom formiranja i drugim organizacija na lokalnom nivou, Općinsko povjereništvo Demokratske fronte Vogošća u potpunosti je ispoštovalo sve smjernice Predsjedništva stranke, vodeći računa o rodnoj, spolnoj, nacionalnoj zastupljenosti.
Općinsko povjereništvo Demokratske fronte Vogošća u izuzetno pozitivnoj atmosferi i sa entuzijazmom, nastavlja sa realizacijom ambicioznog plana rada.

Pozivamo sve građane općine Vogošća da budu dio promjena i pridruže se Demokratskoj fronti.

Prostorije Demokratske fronte Vogošća su otvorene za sve naše sugrađane svakim radnim danom od 13.00-17.00 sati u Upravnoj zgradi KSC-a Vogošća.

Formirana sva Mjesna povjereništva u OO DF Vogošća

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Scroll to top