+387 33 200 222                                                                           Radićeva 8.,

71.000 Sarajevo                                                                      ks@fronta.ba

Kriminal je ponovo udario!

Ubistvo policajca Adisa Šehovića i ranjavanje njegovog kolege Davora Vujnovića dok su izvršavali svoju profesionalnu družnost – zaštite građana i njihove imovine, dokaz je da se kriminal i kriminalci više ne plaše niti zakona niti onih koji ga sprovode, s obzirom na to da im je represivni sistem u Bosni i Hercegovini poslao takav signal.

Pozivamo sve strukture sigurnosti da učine maksimalni napor u privođenju i sankcionisanju počinilaca ovog užasnog zločina. Svi zajedno, moramo poslati poruku kriminalnim krugovima da se zločin i kriminal ne isplate, a učiniti maksimalni napor da represivnom aparatu damo ovlaštenja kojom će se jednostavnije i lakše obračunati sa kriminalom u Kantonu Sarajevo!

Kantonalni odbor Demokratske fronte izražava najdublje saučešće porodici ubijenog policajca i nadu u brzi oporavak njegovog ranjenog kolege.

Policajci su bili stub odbrane ovog grada u vrijeme opsade, i ostali stub odbrane građana u miru, ti hrabri ljudi koji svakodnevno rizikuju svoje živote kako bismo mi bili sigurniji trebaju našu društvenu, ljudsku i svaku drugu podršku!

Kriminal je ponovo udario!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Scroll to top