+387 33 200 222                                                                           Radićeva 8.,

71.000 Sarajevo                                                                      ks@fronta.ba

OO DF Novo Sarajevo: U Novoj godini, u novom prostoru, za novo Novo Sarajevo

Dana 15. januara 2024. godine, u prostorijama u ulici Azize Šaćirbegović 56, održan je prvi sastanak Općinskog odbora Demokratske fronte Novo Sarajevo u 2024. godini.

Na sastanku se diskutovalo o mnogim aktuelnim temama, a naše Marijela Hašimbegović, zastupnica u Skupštini Kantona Sarajevo, i Marijana Hrvić Šikuljak, zastupnica u Parlamentu Federacije BiH, su informisale članove OO o aktivnostima naših klubova na tim nivoima vlasti.

Najbitnije sa sastanka je informacija da se novi prostor Općinske organizacije DF Novo Sarajevo ‘stavlja u pogon’ i da će članovi Općinskog odbora biti na raspolaganju, kako članovima DF-a, tako i svim građanima u sljedećim terminima:

  • ponedjeljak i srijeda od 11:00 do 14:00
  • utorak i četvrtak od 17:00 do 19:30

U navedenim terminima građani također mogu popuniti pristupnice i uvećati našu narandžastu porodicu, te nam pomoći u našoj borbi za građansku Bosnu i Hercegovinu.

Utorak i četvrtak su ‘Dani otvorenih vrata’ za sve građane koji imaju bilo kakav prijedlog, sugestiju ili incijativu prema bilo kojem nivou vlasti, a koju ćemo mi prilagoditi i pokrenuti institucionalno preko naših klubova.

Bilo kakav problem sa kojim se susrećete, a koji se može i mora sistemski riješiti, delegirajte ga kao zadatak našim vijećnicima/zastupnicima koji i jesu tu da, kroz svoj rad, unaprijede kvalitet življenja svim građanima.

Budite slobodni doći na kafu/kavu/kahvu razgovora sa članovima Općinskog odbora Demokratske fronte Novo Sarajevo.

Svi ste pozvani!

OO DF Novo Sarajevo: U Novoj godini, u novom prostoru, za novo Novo Sarajevo

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Scroll to top