+387 33 200 222                                                                           Radićeva 8.,

71.000 Sarajevo                                                                      ks@fronta.ba

OO DF NS: Valjajte se bez nas u blatu koje ste sami proizveli

Više puta smo ponovili ovu iz naslova, no moramo opet, jer suprotstavljenim blokovima u OV Novo Sarajevo – dijelu Trojke+SDA i drugom dijelu Trojke, mora se jedno te isto više puta ponoviti.

Načelnik Tanović bi možda nešto i uradio da je on vodio Općinu, ali nije stigao od svojih obaveza u Klinici Orthos u kojoj je suvlasnik, od obaveza kao doktor košarkaške reprezentacije BiH i od drugih obaveza bitnijih od vođenja Općine.

Zato je tu bio ‘načelnikov mali’ koji se odaziva na ime Elis Hrkalović, a koji je bio sve i svja u Općini Novo Sarajevo. Sada je dotični sekretar JP ‘ONSA’ d.o.o. Sarajevo, nakon što ga načelnik ekspresno sklonio iz Općine. Tako, i ako se uspije prikupiti dovoljan broj ruku za opoziv načelnika, neka načelnik to fakturiše svom ‘savjetniku’ Hrkaloviću.

Bavili ste se nama, lagali, izvrtali, spinovali, kleli i kudili nas ne želeći prihvatiti naše argumente za naše postupke. Sada se bavite sobom a ne onim zbog čega su vas građani birali.

Zato, neka nijedan od suprotstavljenih blokova ne očekuje našu ruku kao slamku spasa.

Neka vas đe ste, reci bi Milo Đukanović, a dokazali ste i to da ni za đe ste – nijeste!’, rekao je Senad Kapo, predsjednik Općinskog odbora Demokratske fronte Novo Sarajevo.

OO DF NS: Valjajte se bez nas u blatu koje ste sami proizveli

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Scroll to top