+387 33 200 222                                                                           Radićeva 8.,

71.000 Sarajevo                                                                      ks@fronta.ba

Zvanično počele predizborne aktivnosti Općinskog povjereništva DF Novo Sarajevo

Jučer je u Sportskoj dvorani ‘Novo Sarajevo’ održan prvi sastanak Općinskog povjereništva Demokratske fronte Novo Sarajevo sa članstvom.

Sastanku je prisustvovalo pedesetak članova općinske organizacije, te članovi Radne grupe KO DF Sarajevu: Miro Lazović, Dženan Đonlagić, Milan Dunović i Avdo Gljiva.

Nakon uvodnog izlaganja predsjednika Općinskog povjereništva Senada Kape, u kojem je informisao članstvo i članove Radne grupe o dosada urađenom, članovi Radne grupe su iznijeli strateške ciljeve kao zadatak organizaciji u predizbornoj kampanji.

‘S obzirom na to da smo svi oprezni zbog pandemije, zadovoljan sam brojem članova koji su došli na sastanak. Ovo je bio prvi u nizu sastanaka Općinskog povjereništva sa članstvom jer se dosadašna komunikacija odvijala kroz koordinaciona tijela. Predizborne aktivnosti zbog svoje specifičnosti iziskuju rad kompletnog članstva na teritoriji cijele općine, tako da ovo možemo nazvati i zvaničnim početkom tih predizbornih aktivnosti’, rekao je Senad Kapo, predsjednik Općinskog povjereništva Demokratske fronte.

Zvanično počele predizborne aktivnosti Općinskog povjereništva DF Novo Sarajevo

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Scroll to top