+387 33 200 222                                                                           Radićeva 8.,

71.000 Sarajevo                                                                      ks@fronta.ba

Umjesto nelegalnim radnjama i aferama u vlastitoj partiji, drugovi iz SDP-a se bave predsjednikom Komšićem i DF-om

Mnogi utjecajni mediji u Bosni i Hercegovini su prenijeli dokument gospodina Irfana Čengića kojeg je uputio partijskom rukovodstvu SDP-a, a prije svega predsjedniku, gospodinu Nerminu Nikšiću.

Šokantne i frapirajuće su činjenice da jedna politička partija, odnosno njeni pojedinci, u svrhu vlastite unutarpartijske kampanje koriste resurse građana Kantona Sarajevo, te preko posrednika prijete uposlenicima sarajevskih javnih preduzeća, u konkretnom slučaju uposlenici u firmi KJKP Toplane d.o.o., što posjeduje sve atribute mobinga na radnom mjestu i ugrožavanja radničkih, zakonom definiranih, prava.

Nadalje, imali smo nekoliko insinuacija da unutar SDP-a vlada apsolutno negativno nastrojena klima spram Demokratske fronte i predsjednika Željka Komšića, a dokument gospodina Irfana Čengića je u postpunosti potvrdio sve te “priče“, pa se ne bi iznenadili da su javne resurse, direktno ili indirektno, koristili u svrhu javne diskreditacije predsjednika Komšića i Demokratske fronte.

Mi kao kolektiv već duže vrijeme trpimo jako niske udarce i podmetanja pojedinih “anonimnih napadača“ te smo sada suštinski kristalizirali “odakle vjetar puše“, a na osnovu relevantnih dokaza.

Ovu priliku koristimo da demantiramo i razočaramo gospodina Irfana Čengića i sve koji imaju slično mišljenje, te da im skrenemo pažnju da se ne raspadamo, iako imamo saznanja za pojedina lobiranja SDP-a kod naših članova, već kao stranka konsolidiramo svoje redove, famozne ”dječije bolesti” smo pobijedili i bilježimo rast koji će u narednom periodu sigurno biti veći.

Umjesto nelegalnim radnjama i aferama u vlastitoj partiji, drugovi iz SDP-a se bave predsjednikom Komšićem i DF-om

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Scroll to top