+387 33 200 222                                                                           Radićeva 8.,

71.000 Sarajevo                                                                      ks@fronta.ba

Svečano otvorena nova kancelarija OO DF Jablanica

Dana 26. oktobra 2017. godine svečano je otvorena nova kancelarija Općinskog odbora Demokratske fronte Jablanica. Uz prisustvo članova Općinskog odbora Jablanica te gostiju iz Gradskog odbora Mostara i Kantonalnog odbora HNK, kancelariju je svečano otvorio predsjednik Demokratske fronte, gospodin Željko Komšić.

Otvaranjem kancelarije Općinski odbor DF Jablanica je ostvario prvi zacrtani cilj, a to je stvaranje preduslova za još bolji i kvalitetniji rad ove Općinske organizacije. Svjesni smo da nas čeka mnogo posla i da neće biti nimalo lako, ali smo isto tako odlučni da istrajemo u ostvarenju zacrtanih ciljeva.

Kancelarija će u što skorije vrijeme biti otvorena za članove i simpatizere Demokratske fronte, ali i za sve građane Jablanice. Trudit ćemo se maksimalno da budemo na usluzi svim građanima, da im pomognemo koliko je u našoj moći da zajedno rješavamo sve probleme i da se zajednički borimo za bolju budućnost svih nas, a posebno naše djece.

Nakon svečanog otvaranja u kancelariji je upriličeno druženje predsjednika gospodina Željka Komšića sa članovima OO DF Jablanica i prisutnim gostima uz kaficu i specijalitete koje su pripremile vrijedne članice Savjeta žena OO DF Jablanica kojima se ovom prilikom zahvaljujemo.

Posebno se zahvaljujemo predsjedniku gosp. Željku Komšiću što nam je ukazao tu čast da svečano otvori kancelariju, kao i direktoru gosp. Hamedu Hodžiću i predsjedniku Kantonalnog odbora HNK gosp. Branimiru Jukiću.

Idemo dalje u nove pobjede, IDEMO RADITI ZA BOLJU BiH!

OO DF Jablanica

Svečano otvorena nova kancelarija OO DF Jablanica

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Scroll to top