+387 33 200 222                                                                           Radićeva 8.,

71.000 Sarajevo                                                                      ks@fronta.ba

Održana tribina Demokratske fronte u Općini Novi Grad Sarajevo

U sali Općinskog vijeća Novi Grad Sarajevo održana je javna tribina Demokratske fronte u organizaciji Vijeća za ustavno-pravna, politička pitanja i legislative Demokratske fronte i Općinskog povjereništva Novi Grad.

Tema tribine je bila „IZBORNI PROGRAM 2018. GODINE”. Uvodničar tribine bio je član Predsjedništva Demokratske fronte, Davor Vuletić koji je rekao da je cilj Političke akademije Demokratske fronte saradnja i zajednički rad svih nivoa stranke na iznalaženju sistemskih rješenja za brojne probleme sa kojima se građani Bosne i Hercegovine svakodnevno susreću. Napomenuo je da je izborni program iz 2014. godine još uvijek aktuelan, ali i da ga treba konkretizovati još više.

Predsjednik Demokratske fronte, Željko Komšić govorio je o daljim aktivnostima Stranke, o suradnji sa ljevicom u Bosni i Hercegovini i jačanju unutarstranačke infrastrukture.

“Osnovni motiv mi je razmišljanje šta ćemo reći našoj djeci ukoliko 2018. godine ponovo pobijede oni koji su već godinama na vlasti i koji su Bosnu i Hercegovinu doveli u ovu situaciju. Hoćemo li ih spremati da idu iz ove zemlje, reći im cijenu radnog mjesta ili ćemo im ponuditi budućnost” rekao je Željko Komšić

Ovo je još jedna u nizu tribina koje Demokratska fronta organizuje u gradovima Bosne i Hercegovine kako bi u razgovoru sa građanima došla do što boljih rješenja i mjera za sve probleme građana Bosne i Hercegovine.

Održana tribina Demokratske fronte u Općini Novi Grad Sarajevo

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Scroll to top