+387 33 200 222                                                                           Radićeva 8.,

71.000 Sarajevo                                                                      ks@fronta.ba

DF Vogošća: Plakate možete rušiti, ali Demokratsku frontu ne!

Od svog osnivanja do danas Općinska organizacija Demokratske fronte Vogošća poznata je po svom fer i korektnom političkom djelovanju. Kroz svoje sedmogodišnje političko egzistiranje u općini Vogošća članice i članovi Demokratske fronte, zajedno sa izabranim zvaničnicima, držali su do stranačkog i vlastitog digniteta i promovisali isključivo program i rad Demokratske fronte, te zastupali interese i probleme naših sugrađanki i sugrađana kroz aktivan rad na terenu i rad Kluba vijećnika Demokratske fronte u Općinskom vijeću, sa jednim jedinim ciljem: stvaranja bolje i ugodnije životne sredine za sve nas koji živimo u ovoj lokalnoj zajednici.

Oštro osuđujemo svaki vid vandalizma i političkog nasilja, kao što je skidanje plakata kandidata koalicije Demokratska fronta i Građanski savez na ovogodišnjim Lokalnim izborima u pojedinim mjesnim područjima, te pozivamo sve političke subjekte na fer i korektnu političku borbu, argumentima, kvalitetom i programom, kakvu i sami vodimo. Onima koji su prisegnuli za ovakvim aktivnostima želimo poručiti da rad, čestitost, kvalitet i poštenje naših kandidata i nape Općinske organizacije ne mogu dosegnuti ovim niskim radnjama, niti ih srušiti.

Kako kroz redovne tako i kroz predizborne aktivnosti nikada se nismo bavili drugima, već isključivo promocijom svog rada, stoga pozivamo i druge da urade isto!

DF Vogošća: Plakate možete rušiti, ali Demokratsku frontu ne!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Scroll to top