+387 33 200 222                                                                           Radićeva 8.,

71.000 Sarajevo                                                                      ks@fronta.ba

Povodom Dana grada Sarajeva: Poziv na druženje članova i članica DF u Visonovom šetalištu

Odbor za pitanja mladih Političke akademije DF Kantona Sarajevo, zajedno sa KO Demokratske fronte poziva sve članove da se u petak, 6. aprila od 16 do 18 h na Vilsonovom šetalištu (između mosta Ars Aevi i kafića Tito) okupimo u što većem broju. Planirano je postavljanje infopulta, te dijeljenje letaka koji sadrže kratki tekst o 6. aprilu i njegovoj historijskoj važnosti za grad Sarajevo.

Osnovni cilj i motiv ove aktivnosti, pored ukazivanja na važnost historijskog aspekta ovog datuma, jeste okupljanje što više članica i članova DF-a na jednom mjestu kako bismo pokazali našu snagu, ali i približili se našim sugrađankama i sugrađanima kroz direktan kontakt i razgovor sa njima. Svjesni činjenice i važnosti godine u kojoj se nalazimo, političkih turbulencija i previranja, te da je sve manje vremena za čekanje, aktivnost je proizašla iz želje da se vratimo među građanke i građane i našu ideju promovišemo na najbolji mogući način.

Poželjno je oblačenje DF-ove majice, dukserice ili bilo kojeg drugog narandžastog odjevnog predmeta, kako bi slika koju šaljemo bila još snažnija.

Pozivamo sve članice i članove Demokratske fronte da svojim prisustvom uveličaju ovo okupljanje, pomognu realizaciju ideje koju su iznijeli mladi ljudi, ali i da svi skupa Demokratsku frontu predstavimo u najboljem svjetlu.

Vidimo se na Vilsonovom!

Povodom Dana grada Sarajeva: Poziv na druženje članova i članica DF u Visonovom šetalištu

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Scroll to top