+387 33 200 222                                                                           Radićeva 8.,

71.000 Sarajevo                                                                      ks@fronta.ba

Održana Izborna Skupština Općinske organizacije DF Novo Sarajevo

Danas je, u prostorijama Demokratske fronte Bosne i Hercegovine u Sarajevu, održana Izborna Skupština Općinske organizacije Demokratske fronte Novo Sarajevo.

Na Skupštini su imenovani članovi Općinskog odbora koji su za predsjednika OO DF Novo Sarajevo izabrali Kapo Senada, za zamjenike predsjednika su izabrani Marijela Hašimbegović i Bajro Čomor, za članove Kantonalnog odbora DF Sarajevo ispred OO Novo Sarajevo su izabrani Emir Šerbo i Mirza Ramić, a za tehničkog sekretara Elzana Hadžigrahić.

‘Sa konstituisanjem Općinske organizacije, od prvog narednog sastanka počinjemo sa kreiranjem strategije za naredne lokalne izbore na kojim ćemo građanima na listama ponuditi naše članove koji ne koriste Sky aplikaciju i koji mogu izvaditi uvjerenja o nekažnjavanju, te da se protiv njih ne vodi krivični postupak. Iskreno se nadamo da su građani u ovo vrijeme nametanja prepoznali politiku Predsjedništva Demokratske fronte Bosne i Hercegovine i da će dati podršku politikama DF BiH i na lokalnom nivou.’ rekao je predsjednik Općinske organizacije Demokratske fronte Novo Sarajevo, Senad Kapo.

Održana Izborna Skupština Općinske organizacije DF Novo Sarajevo

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Scroll to top