+387 33 200 222                                                                           Radićeva 8.,

71.000 Sarajevo                                                                      ks@fronta.ba

Održana 6. redovna sjednica Općinskog povjereništva Demokratske fronte Vogošća

U Velikoj sali Općine Vogošća sinoć je održana šesta redovna sjednica Općinskog povjereništva Demokratske fronte Vogošća.

Kontinuirano sprovodeći redovne aktivnosti, članice i članovi Općinskog povjereništva Demokratske fronte Vogošća, zajedno sa ostalim aktivistima općinske organizacije DF-a Vogošća, na sinoćnjoj sjednici usvojili su detaljni Tromjesečni plan rada kojim će se općinska organizacija voditi kroz naredni period.

Pored usvajanja Plana i programa rada OP DF Vogošća, prisutni su diskutovali o pripremi za predstojeće izbore za članove savjeta mjesnih zajednica koji će se održati 31.10.2021. godine, a na kojima će Općinska organizacija Demokratske fronte Vogošća učestvovati sa svojim kandidatima.

Zajedno sa Klubom vijećnika Demokratske fronte u Općinskom vijeću, članice i članovi su radili na pripremi za narednu sjednicu Općinskog vijeća, razmatrajući tačke Dnevnog reda, ali i dajući inicijative i prijedloge.

Cilj Demokratske fronte, tako i općinske organizacije Vogošća, jeste bolji i ljepši život svakog građanina i građanke.

Općinska organizacija Vogošća ne spominje to u predizbornim obećanjima, već pokazuje u djelima. Redovni sastanci u mjesnim zajednicama, koje trenutno sprovodi Općinsko povjereništvo, direktno komunicirajući sa građankama i građanima svih dijelova Vogošće, te prenoseći njihove probleme u procedure, najbolji su pokazatelj toga.

Budite slobodi da nam se pridružite u radu, na sastancima ili jednostavno nam dostavite vaše inicijative. Mi smo tu zbog vas!

Održana 6. redovna sjednica Općinskog povjereništva Demokratske fronte Vogošća

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Scroll to top