+387 33 200 222                                                                           Radićeva 8.,

71.000 Sarajevo                                                                      ks@fronta.ba

Demokratskoj fronti Novo Sarajevo pristupio Bajro Čomor, ratni komandant Armije RBiH

Danas je Bajro Čomor, organizator otpora agresiji na Bosnu i Hercegovinu i ratni komandant Armije Republike Bosne i Hercegovine, pristupio Demokratskoj fronti Novo Sarajevo.

Čomor je penzionisani pukovnik VFBiH i trenutno predsjednik Udruženja ‘101. brigada’ u kojoj je bio komandant bataljona na Hrasnom brdu, a zatim i bataljona koji je objedinio jedinice Hrasnog, Trga heroja i Hrasnog Brda.

Čomor je prepoznao državničku politiku svog ratnog druga, predsjednika Željka Komšića, a želja mu je poboljšati status boračke populacije i njihovih porodica te uvesti red u boračke organizacije.

‘Odlučio sam prekinuti pauzu u mom političkom angažmanu i priključiti se Demokratskoj fronti jer su jedini pokazali hrabrost ući u borbu sa neprijateljima naše države. Dok drugi iz hlada opozicije čak i pomažu spomenutim, Demokratska fronta je, po cijenu da joj opadne rejting, ušla u ring, a ANP i CIK su prve dvije dobijene runde. Izborni zakon će biti ‘knock out’ za sve one koji misle da imaju rezervnu domovinu’, rekao je Bajro Čomor povodom priključenja Demokratskoj fronti Bosne i Hercegovine.

Demokratskoj fronti Novo Sarajevo pristupio Bajro Čomor, ratni komandant Armije RBiH

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Scroll to top